Grafische vormgeving

We geven vorm aan allerlei marketing- en communicatiemiddelen. Denk aan folders, infographics, brochures en presentaties. We denken mee, adviseren en maken vervolgens een strak ontwerp. Bekijk ons proces, werk en tarief.

Grafische vormgeving, logo, huisstijl - Zwolle-Groningen Grafische vormgeving, logo, huisstijl - Zwolle-Groningen

null

Proces

Het vormgevingsproces bestaat uit 4 stappen. Na elke stap volgt een feedbackronde waarbij we opmerkingen bespreken en verwerken. Tijdens het proces communiceren we zo duidelijk en vlot mogelijk.

 • null

  1. Vorm en inhoud

  We inventariseren je wensen, ideeën en de reeds beschikbare content. Op basis daarvan bepalen we samen welke vorm het meest geschikt is en wat de inhoud wordt. Nog geen content beschikbaar? We helpen graag met het schrijven van bondige teksten en het maken van ondersteunend beeldmateriaal.

 • null

  2. Concept ontwerp

  Zodra de vorm en inhoud zijn bepaald gaan we aan de slag met het concept ontwerp. We maken een ontwerp op basis van een bestaande huisstijl of we creëren een nieuwe passende stijl. We sturen een eerste opzet van het ontwerp met de vraag of het je aanspreekt. We gaan door naar de volgende stap als je enthousiast bent over het concept.

 • null

  3. Definitief ontwerp

  Als het concept ontwerp naar wens is gaan we verder met het ontwerp. In deze fase schakelen we snel zodat we zo snel mogelijk tot het perfecte eindresultaat komen. Zodra het ontwerp volledig naar wens is leveren we het eindresultaat op in de gewenste bestandsformaten.

 • null

  4. Drukwerk

  We kunnen het drukwerk ook regelen. Onze leverancier levert kwalitatief goed drukwerk tegen lage prijzen.

Werk

Bekijk recent werk waar we trots op zijn.

VanWonen – Infographic

Vastgoedontwikkelaar VanWonen wilde haar acquisitieplannen op een vernieuwende en overzichtelijke manier presenteren. Wij hebben ze geholpen om de informatie te structureren. Op basis daarvan hebben we een infographic gemaakt.

De afbeelding van de infographic is gevuld met dummy content. De originele infographic is niet bedoeld voor externe publicatie.

 

Adviesrapport SER

Adviesorgaan SER Noord-Nederland heeft begin 2017 een adviesrapport uitgebracht over de arbeidsmarkt in Noord-Nederland. Wij gaven het rapport vorm op basis van de huisstijl. Daarnaast maakten we ondersteunende illustraties en infographics bij de verschillende hoofdstukken.

Bedrijfspresentatie NNZ

Het Groninger familiebedrijf NNZ ontwikkelt al sinds 1922 verpakkingen. Dat doen ze zo goed dat vandaag de dag 200 medewerkers actief zijn in 14 landen. Wij mochten helpen om dit mooie bedrijf in de spotlights te zetten. Resultaat: nieuwe vormgeving voor o.a. de presentatie, brochures, advertenties en visitekaartjes. 

Magazine Chamomilla

Voor de opening van de nieuwe praktijk van Chamomilla maakten we naast de nieuwe website ook een beeldschoon magazine. Concept, interviews, teksten, fotografie, grafische vormgeving, opmaak en drukken. Een project waar alle aspecten van ons reclamebureau samenkwamen.

Interne communicatie Yokogawa

Om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen van medewerkers ontwikkelden een herkenbare branding en diverse uitingen. Zo maakten eerst een logo, huisstijl en herkenbare icons, waarna we vorm gaven aan diverse uitingen zoals posters en presentaties. 

Branding GLT-PLUS

GLT-PLUS beheert de installaties op de Nederlandse gasvelden. Dat is niet zonder gevaar en daarom helpen wij bij het creëren van bewustwording rondom veiligheid. Als partner ontworpen een herkenbare stijl en vervolgens ook meldingsboekjes, banners, posters, presentaties, statistieken, infographics, een animatie en nog veel meer. 

Brochure Energising deltas

Voor het door de EU gefinancierde project Energising Deltas maakten we naast het logo en de website ook deze eindbrochure. Een klus waarbij onze kracht en die van onze partners van pas kwam. Interviews, teksten, vertalingen, vormgeving, opmaak en drukwerk. Allemaal door ons en onze partners.

Boek Hanzehogeschool

Voor meerdere afdelingen van de Hanzehogeschool doen we werk op het gebied van webdesign, vormgeving en opmaak. Als geschenk voor een internationaal congres schreven Alsem en Kostelijk het boek ‘Doing business in China’. Wij gaven het vorm, maakten het op en lieten het boek in grote oplage drukken.

Tarief

We gaan voor het beste, zowel in ons werk als onze service. Nee, we zijn daarom niet de goedkoopste. Maar ook zeker niet de duurste. We willen namelijk dat werken met IMAGO niet alleen leuk, maar ook betaalbaar is. Ons uurtarief is €75.

vanaf

€450
 • Flyer
 • Poster
 • Visitekaartje
 • Presentatie
 • Roll-up banner

vanaf

€750

vanaf

€900
 • Logo en huisstijl
 • WebdesignNaast het ontwikkelen van websites, kunnen we ook alleen het design voor een website maken. We werken graag samen met de partij die verantwoordelijk is voor de webontwikkeling, zodat we tot het beste resultaat komen.
 • App designWe maken gebruiksvriendelijke designs voor apps. We werken graag samen met de partij die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de app, zodat we tot het beste resultaat komen.

Contact

We komen graag met je in contact. Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we kennis en bespreken we jullie wensen.

Bel 085 06 552 85 of mail naar hallo@bureauimago.nl.

Stuur bericht

Bericht

Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.
Op zoek naar een baan of stage? Bekijk eerst onze vacatures.

Een moment geduld aub.