Partner

Als partner helpen we continu bij het bedenken, realiseren en beheren van marketing- en communicatiemiddelen. We zijn flexibel, betrokken en schakelen snel. Bekijk ons proces, werk en tarief.

Partner reclamebureau Zwolle-Groningen Partner reclamebureau Zwolle-Groningen

null

Proces

Als partner zijn we een creatief verlengstuk van bedrijven en organisaties. Een externe marketing- of communicatieafdeling op slechts een mailtje of belletje afstand.

 • null

  1. Rol

  We bepalen samen welke rol we innemen en welke werkzaamheden daarbij horen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het ontwikkelen van communicatiemiddelen;
  • het ontwikkelen en beheren van een website;
  • het beheren van online marketing;
 • null

  2. Bundel

  Op basis van onze rol bepalen we samen welke bundel daar het best bij past. Met een bundel wordt de samenwerking voor beide partijen makkelijker, flexibeler en efficiënter. Nadat onze rol, werkzaamheden en de bundel zijn bepaald sturen we een offerte.

 • null

  3. Werk

  Als de offerte akkoord is, zijn er geen offertes meer nodig. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. De tijd die iets kost houden we bij en we geven je hier inzicht in wanneer je maar wilt. Doe je langer over je bundel dan verwacht? Geen probleem! De bundels zijn onbeperkt houdbaar.

Werk

Voor deze klanten werken we als marketing- of communicatiepartner.

Hulleman Trucks

Al sinds 2012 werken we als e-commerce partner voor Hulleman Trucks. We bouwen en beheren de website, verzorgen de koppeling met de backoffice, sturen de SEA en SEO partner aan en regelen alles wat er op online vlak moet gebeuren. Verder adviseren we tijdens het tweemaandelijks overleg bij zowel tactische als strategische keuzes. Zo helpen we Hulleman Trucks bij de online verkoop van duizenden trucks per jaar. BEKIJK DE WEBSITE ›

Yokogawa – Project TOSO

Multinational Yokogawa, wereldwijd marktleider op het gebied van industriële automatisering, helpen we gedurende drie jaar bij het visualiseren van interne projectinformatie. Door middel van herkenbare projectuitingen en duidelijke infographics maken we complexe informatie begrijpelijk voor alle interne belanghebbenden. Zo helpen we de change managers bij het succesvol doorvoeren van nieuwe werkmethoden.

GLT-PLUS – Goal Zero

Als partner voor interne communicatie helpen we GLT-PLUS om complexe informatie over het thema veiligheid op een begrijpelijke en aansprekende manier over te brengen naar het personeel. Resultaat: een naam, logo, huisstijl, website, animatie, infographic, presentaties, banners, meldingsboekjes, vlaggen, posters en nog veel meer communicatiemiddelen. 

BEKIJK DE WEBSITE ›

NNZ

Het Groninger familiebedrijf NNZ ontwikkelt al sinds 1922 verpakkingen. Dat doen ze zo goed dat vandaag de dag 200 medewerkers actief zijn in 14 landen. Als marketing- en communicatiepartner helpen wij NNZ sinds 2016 bij het updaten van de huisstijl en de vormgeving van diverse reclame-uitingen zoals presentaties, brochures en advertenties.

Tarief

Voor werkzaamheden als partner werken we met bundels. Het principe van de bundels is: hoe intensiever de samenwerking, hoe lager het uurtarief. Bij de afname van bundels varieert ons uurtarief tussen €65 en €70.

Klein

25 uur

€ 1750 / € 70 per uur excl. 21% BTW

Standaard

50 uur

€ 3375 / € 67,50 per uur excl. 21% BTW

Groot

100 uur

€ 6500 / € 65 per uur excl. 21% BTW

Contact

We komen graag met je in contact. Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we kennis en bespreken we jullie wensen.

Stuur bericht

Bericht

Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.

Een moment geduld aub.