Reviews

 We kunnen van alles over onszelf vertellen, maar onze klanten kunnen dat veel beter. Lees de onafhankelijke reviews van Google.

Dylan van Wakeren
Dylan van Wakeren
20:56 17 May 18
Onze samenwerking en communicatie heb ik ervaren als buitengewoon prettig, vruchtbaar en interessant.
Renko Driesen
Renko Driesen
08:27 20 Apr 18
Al jaren lang werken wij nauw samen met Imago. De samenwerking hebben we altijd als bijzonder plezierig en laagdrempelig beschouwd. Één van de producten die Imago voor ons opleverde is onze website, www.hullemantrucks.com.
Jacqueline van der Beek
Jacqueline van der Beek
15:51 19 Mar 18
Imago weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij luisteren goed en maken een snelle vertaling naar de praktijk. Korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Imago tot een heel fijne partij om mee samen te werken. En het eindresultaat mag er zijn: de nieuwe website van Floreo heeft een frisse uitstraling en is mooi door eenvoud.
Brian Nieweg
Brian Nieweg
14:31 06 Mar 18
Wij zijn voor onze nieuwe website een samenwerking aangegaan met Bureau IMAGO. Het is bewonderenswaardig hoe Bas de behoefte van, ons als organisatie, en van onze doelgroep zo goed in kaart gebracht heeft. De communicatie, service en flexibiliteit van IMAGO waren echt super! We krijgen veel positieve reacties op het eindresultaat.
Tijmen Klein
Tijmen Klein
09:23 21 Feb 18
Wij werken al een aantal jaar met Imago, en dit bevalt erg goed. Grote pluspunten zijn de duidelijkheid en betrouwbaarheid. De planning wordt van te voren duidelijk overlegd en ook altijd gehaald. Daarnaast is het ook duidelijk wat er op het gebied van feedback wordt verwacht en mogelijk is.
Mike van Egmond
Mike van Egmond
14:03 05 Feb 18
Regelmatig werken wij met IMAGO samen, waarbij zij de rol van onze designpartner innemen. Het schakelen tussen onze bureaus is erg prettig en vlot en het opgeleverde werk altijd naar wens. Wij kijken uit naar meer samenwerking in de toekomst!
Sander Koot
Sander Koot
13:14 17 Nov 17
Snel en makkelijk schakelen en een mooi eindproduct! Je weet goed waar je aan toe bent bij Imago.
Patrick Schonewille
Patrick Schonewille
08:19 19 Sep 17
Voor onze nieuwe website Fonkysales.nl zijn wij een samenwerking aangegaan met Imago. Ze hebben zich verdiept in onze bedrijfscultuur en wisten hierdoor goed met ons mee te denken. De flexibiliteit, creativiteit en duidelijke communicatie waren echt top! Bedankt voor het resultaat.
Maurice Grendelman
Maurice Grendelman
21:44 12 Sep 17
heel fijn samen mogen werken met Bas en Alieke tijdens het opstarten van ons restaurant, goeie ideeën en voelen heel goed aan wat je als klant wil. start van een mooie samenwerking
Han-Paul van Westing
Han-Paul van Westing
10:20 09 Jun 17
Bas en Alieke are pleasant partners in refreshing my website and style. There were open in using other partners (fotography and logo). Time management, planning and communication are very good. And I found ther eand price-bundle transparant and easy to work with.
Marrit van der Burgh
Marrit van der Burgh
10:23 07 Apr 17
Sinds kort werken we samen met Imago. Na een kennismaking werden we direct enthousiast en we zijn blij om met Imago te mogen samenwerken. Ze zijn zeer creatief, voelen haarfijn aan wat onze wensen zijn en leveren prachtig werk. De communicatie verloopt perfect, snel en helder! Erg fijn!
Parkmobile Marketing
Parkmobile Marketing
13:14 02 Feb 17
Voor parkmobile.nl en parkmobile.be hebben wij Bureau Imago gevraagd het webdesign te ontwerpen. Vanaf het eerste moment was dit een hele prettige samenwerking. De afstand (Groningen - Amsterdam) is nooit een probleem geweest. Bas en Alieke waren altijd bereid onze kant op te komen. In een eerste gesprek hebben we ze gebriefd en gaven we wat voor ons belangrijk was. Zij hebben hier al een bijna perfect eerste voorstel voor opgeleverd met webdesign van deze tijd. Na een paar verbeterpunten hebben ze het final design opgeleverd met een instructie voor onze developer. Ook tijdens het proces van ontwikkeling bleven ze betrokken en kwamen na lancering met scherpe verbeterpunten, welke we dan ook nog hebben doorgevoerd. Kortom: wij als Parkmobile kunnen Bureau Imago dan ook zeker aanraden. Een jong, enthousiast en creatief team met verstand van zaken en waar je op kunt bouwen.
Carolien Van De Beek
Carolien Van De Beek
09:43 01 Feb 17
Werken met Imago was een pretje! Ondanks dat wij van SER Noord-Nederland niet helemaal wisten wat we wilde kwamen zij snel met een ontwerp wat in de gewenste stijl lag. Toen wij eenmaal een beter hadden wat wij concreet wilde presenteren werden de aanpassingen binnen korte tijd gewijzigd. Kortom, een organisatie die snel handelt en zich goed kan inleven in de klant. Mede daardoor presenteren wij volgende week met veel tevredenheid ons rapport!
Froukje van de Bunt
Froukje van de Bunt
14:15 04 Jan 17
Geweldig enthousiast jong bedrijf die heel goed je wensen vertalen naar een prachtig eindproduct. Heel plezierig contact. We zijn heel blij met de website voor Het Leeuwterveld die jullie hebben gemaakt!
Saskia Van Dongen
Saskia Van Dongen
14:17 03 Jan 17
Imago heeft voor VU/VUmc een zeer efficiënte app gerealiseerd. Het proces verliep heel soepel en prettig. Imago communiceert helder over (on)mogelijkheden. Fijne samenwerking!
Jurjen de Jager
Jurjen de Jager
14:49 25 Nov 16
Bas en Alieke hebben voor ons een nieuwe website gebouwd, omdat de oude website na drie jaar alweer redelijk verouderd was. Na een prettig gesprek hebben ze een prachtige website voor ons gebouwd. Wat daarna gebeurde hadden we niet verwacht. Wekelijks krijgen we via de nieuwe website aanvragen voor kennismakingsgesprekken. Bedankt voor de boost die jullie ons hebben gegeven!
Rick Winters
Rick Winters
11:08 24 Nov 16
Het mooie aan Imago is dat dit bedrijf je persoonlijk en gespecialiseerd verder helpt. Zelfs op korte termijn presteren zij het beste te leveren. Zolang zij elk idee blijven overtreffen dat vanuit ons bedrijf wordt aangedragen; blijven wij zeker samenwerken met Imago. Rick Winters, Garage Winters
Chamomilla Agenda
Chamomilla Agenda
10:16 15 Nov 16
Imago heeft met de verhuizing van mijn bedrijf de website vernieuwd, aangepast aan de moderne technologieën. Daarnaast is er met hen een glossy gemaakt. Het traject van website en glossy was behoorlijk intensief omdat het naast elkaar liep. Voor teksten en foto's zijn professionals ingeschakeld. Dat maakt het geheel kwalitatief hoogwaardig precies wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. De samenwerking was punctueel, doelmatig en bovenal prettig.
Paul Oomen
Paul Oomen
07:48 24 Aug 16
Bureau Imago heeft onlangs een nieuwe huisstijl en website voor ons gecreëerd. We zijn erg tevreden met het resultaat en vonden het fijn om met Bas en Alieke samen te werken. Alles is zeer professioneel en op een toegankelijke manier uitgevoerd. Een echt reclame bureau anno nu!
Carlo van den Nieuwenhuijzen
Carlo van den Nieuwenhuijzen
15:34 14 Aug 16
Onlangs is onze tweede website, welke gemaakt is door Alieke, Bas en het IMAGO team online gegaan. Onze eerste samenwerking in 2013 heeft ons zoveel vertrouwen gegeven dat we niet lang hebben hoeven na te denken om daar een vervolg aan te geven.  Aan de hand van een goed uitgewerkt plan zowel organisatorisch als financieel werden we zeer regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ondanks de bijna 2500 km die kun kantoor van onze Bed & Breakfast Casa Don Carlos in Zuid Spanje scheidt was de communicatie goed, helder en snel; door hun inlevingsvermogen zijn innovatieve en heldere oplossingen geïnterpreteerd in onze website. De gebruikers, onze gasten vertellen vaak dat onder andere de website de doorslag gaf om hun vakantieverblijf bij ons te boeken. Dus dan zijn wij ook tevreden!
M. Schot, van
M. Schot, van
12:39 11 Aug 16
Imago heeft het ontwerp van onze Gas meets Wind website gemaakt en ons uitstekend geholpen met het creëren van een visueel beeldmerk voor ons symposium. Het feit dat Imago meedenkt en snel communiceert heeft tot een prettige samenwerking geleid.
Marcel van den Top
Marcel van den Top
07:51 09 Aug 16
Reclamebureau IMAGO heeft voor ons een passende website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het meedenken en samenstellen van de verschillende pagina's. Het is fijn om met IMAGO samen te werken en er word snel geschakeld. Marcel, TTM Cargo Trucktransport
Fernanda Bicerne-Groeneveld
Fernanda Bicerne-Groeneveld
06:43 09 Aug 16
IMAGO heeft voor ons de website EDI India gerealiseerd. Zij hebben onze ideeën goed geïnterpreteerd en de communicatie tijdens dit project verliep uitmuntend. Door een goede samenwerking is er een goed eind product tot stand gekomen.
Martin Bloem
Martin Bloem
09:47 05 Nov 15
Wij ervaren Imago als een pragmatische webbouwer met kennis van zaken. Ze zijn pragmatisch en denken buiten de gebaande paden om tot een optimale website te komen. Wij zijn zeer tevreden.
Erik Peekel
Erik Peekel
15:16 04 Nov 15
Bureau Imago verzorgde het ontwerp en de bouw van onze websites. Wij kwamen met een uitgewerkt plan, zij droegen flink wat verbeteringen aan. Zij laten zich niet leiden door technische onmogelijkheden, maar gaan actief op zoek naar de beste gebruikersbeleving. Bovendien is het erg prettig en vlot schakelen met hen.
Kian Ghiri
Kian Ghiri
15:00 14 Sep 15
Met IMAGO kan ik goed sparren. Ik heb altijd het gevoel dat ze weten waar ze over praten en kan erop vertrouwen dat ze kwalitatief goed werk leveren. Onze website is na het advies gebruiksvriendelijker en beter gefocust op zowel de klant als conversie.
Next Reviews
Een moment geduld aub.

Contact

Meer weten? Stel een vraag en krijg snel antwoord. Aan vervelende verkooppraatjes hebben we zelf ook een hekel.

Stuur bericht

Bericht

Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.

Een moment geduld aub.