Webdesign Zwolle & Groningen

Onze websites en webshops zijn doordacht en op alle schermen even mooi. We gebruiken WordPress als basis, maken een webdesign op maat en gaan voor zoveel mogelijk conversies. Bekijk ons proces, werk en tarief.

Responsive WordPress websites en webshops - Zwolle-Groningen Webdesign Zwolle en Groningen

null

Webdesign proces

Het proces voor het webdesign en de ontwikkeling van een nieuwe website bestaat uit 5 stappen. Na elke stap volgt een feedbackronde waarbij we opmerkingen bespreken en verwerken. Tijdens het proces communiceren we vlot en duidelijk.

 • null

  1. Plan

  We bepalen samen een strategie, zodat we kunnen starten met een helder online plan. We leggen vast wat de doelstellingen zijn, welke doelgroepen bediend moeten worden, welke functies de website moet bevatten, uit welke pagina’s de website moet bestaan en hoe de website ingedeeld moet worden. Daarnaast bepalen we of/welke online marketing wordt ingezet.

 • null

  2. Webdesign

  Op basis van het online plan gaan we aan de slag met het webdesign. We maken een design op maat voor de belangrijkste pagina’s van de website.

 • null

  3. Development

  Als het design naar wens is starten we met de ontwikkeling van de website. Het WordPress CMS wordt geïntegreerd, de functies worden ingebouwd en de pagina’s worden ingericht voor desktop, tablet én mobiel. Nadat we grondig hebben getest en alles naar wens is, plaatsen we de website online.

 • null

  4. Online marketing

  Nu de nieuwe website online is, is het van belang dat de website door de doelgroep wordt gevonden en dat de bezoekers datgene doen dat gewenst is. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit zoekmachine optimalisatie, online advertising en conversie optimalisatie. Deze stap in het proces is optioneel.

 • null

  5. Beheer

  Het is belangrijk dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft. We zullen daarom voor de website blijven zorgen door de website regelmatig te backuppen en updaten.

Werk

Bekijk ons recente werk waar we trots op zijn.

Webdesign Parkmobile

Parkmobile.nl is de meest bezochte website met een IMAGO-webdesign. Voor deze nummer 1 parkeerapp maakten we een strak en opvallend webdesign, geschikt voor alle schermen en gefocust op conversie. De ontwikkeling deden de Parkmobile developers zelf. Met trots parkeren we deze website in ons portfolio!

Webshop ‘t Voorpand

Hééééél veel bolletjes wol. Die vind je samen met allerlei andere handwerkproducten in deze webshop. We maakten een webdesign op maat en ontwikkelden een geavanceerde webshop met WordPress en WooCommerce als basis. De maatwerkfuncties zorgen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Dat wol je zien!

Website Hulleman Trucks

Na de ontwikkeling van de hulleman.com website in 2012 mochten we onlangs een complete make-over verzorgen. Responsive webdesign, live voorraadkoppeling, geavanceerd productfilter, tien talen, wereldwijde betaalmogelijkheden en conversieoptimalisatie. It’s got it all!

Website Enneüs

Voor het onderzoek- en adviesbureau Enneüs maakten we een WordPress website met een webdesign op maat. Informatief, overtuigend, activerend, simplistisch en bovenal super gebruiksvriendelijk. Een project waar een flinke dosis denkwerk aan te pas kwam. Less is more!

Website Aaaaha!

Voor Aaaaha! maakten we al zes websites. Acteurs.nl is de belangrijkste en geeft een totaaloverzicht van alle onvergetelijke acts van dit Haagse bedrijf. Creatief en responsive webdesign, geavanceerd portfolio, slimme call-to-actions en natuurlijk WordPress als CMS. Lekker creatief!

Website Chrono@Work

Voor onze voormalig kantoorburen van Chrono@Work maakten we deze overzichtelijke website. Door middel van een handige tool krijgen bezoekers uitleg bij alle ingewikkelde woorden. Simpel te beheren, responsive webdesign en volledig tweetalig. Tijd om te kijken!

Website Oomen Onions

Oomen Onions vroeg ons een huisstijl en website te ontwikkelen passend bij hun premium producten. De keuze voor warme kleuren en grote foto’s was snel gemaakt. Daarna volgde het one-page webdesign en de ontwikkeling in WordPress. Ui tzonderlijk!

Website Casa don Carlos

Na ons bezoek aan het mooie Casa don Carlos mochten we deze zonnige website maken. Door middel van beeld en een persoonlijk verhaal word je overtuigd om te boeken. WordPress CMS, webdesign op maat, responsive design en online reserveren. Boeken maar!

Website Energy Delta Institute India

Onze eerste (en waarschijnlijk laatste) website voor de Indiase markt. Qua webdesign een mooie kopie van de corporate website, dus weinig creatief. Toch zijn trots op het resultaat, want deze WordPress website is technisch perfect. Lekker degelijk!

Website Garage Winters

Een complete make-over van de oude website. Meer beeld, responsive webdesign, reviews van klanten en goed vindbaar. Het doel was een website die het persoonlijke en kwalitatieve karakter van de garage uitstraalt. Aardig gelukt toch?

Website TTM Cargo

Deze website springt eruit tussen alle ‘gewone’ websites in de transportwereld. Strak webdesign, responsive, veel beeld, parallax scrolling, super snel, goed vindbaar, zeven talen en duidelijke call to actions. Met de vlam in de pijp!

Website Chamomilla

Na de verhuizing van Chamomilla naar de nieuwe praktijk mochten wij de website onder handen nemen. Anders dan anders, net zoals de praktijk. Een responsive one-page website met veel beeld en een menu aan de linkerkant. Looking good!

Website SAMEEN

Onze collega Bas is een van de oprichters van SAMEEN, een platform dat studenten koppelt aan duurzame energievraagstukken. Naast het logo ontwikkelden we de eerste en ook de huidige website. Fris webdesign, overtuigend en gefocust op leads. What’s in it for you?

Tarief

We gaan voor het beste, zowel in ons werk als onze service. Nee, we zijn daarom niet de goedkoopste. Maar ook zeker niet de duurste. We willen namelijk dat werken met IMAGO niet alleen leuk, maar ook betaalbaar is. Ons uurtarief is €75.

Onze websites beginnen vanaf €2000. Webshops vanaf €3000.

Contact

We komen graag met je in contact. Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we kennis en bespreken we jullie wensen.

Bel 085 06 552 85 of mail naar hallo@bureauimago.nl.

Stuur bericht

Bericht

Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.
Op zoek naar een baan of stage? Bekijk eerst onze vacatures.

Een moment geduld aub.