Cases

Een slim design stuurt het oog en geeft de allerbeste gebruikersbeleving. Met een doordachte strategie als fundament, ontwerpen we converterende websites met WordPress als basis.

Webdesign Douchezaak.nl

Douchezaak.nl is van alle markten thuis, op badkamergebied dan. Wij ontworpen een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website waarop bezoekers easy peasy de wc rol houder kunnen vinden én bestellen die ze zoeken. EGM Media deed de ontwikkeling in WordPress, net als bij andere grote projecten.

Webdesign Parkmobile

Parkmobile.nl is de meest bezochte website met een IMAGO-webdesign. Voor deze nummer 1 parkeerapp maakten we een strak en opvallend webdesign, geschikt voor alle schermen en gefocust op conversie. De ontwikkeling deden de Parkmobile developers zelf. Met trots parkeren we deze website in ons portfolio!

Website Royal Huisman

De gerenommeerde scheepswerf Royal Huisman is de trots van Vollenhove, de stad waar onze roots liggen. De kans om de voormalige website opnieuw te bouwen lieten we dan ook niet varen! We hebben de website geoptimaliseerd qua design, responsive weergave, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Website Fonky Sales

Van onze buren uit Groningen kregen we de opdracht om deze salestijger-magneet te bouwen. We kregen alle vrijheid en gingen helemaal los op het webdesign. Fonky kleuren, supereasy formulieren en realtime Instaposts. Fonky toch?

Webdesign Schreuder Makelaars

Op basis van het onderzoek en advies van Enneüs hielpen we Schreuder Makelaars met het formuleren van een merkidentiteit en het vormgeven van een uitstraling die past bij een makelaar in het hogere segment. Daar hoort natuurlijk ook een webdesign bij. Staat als een huis!

Website Aaaaha!

Voor Aaaaha! maakten we al zes websites. Aaaaha! Live Communicatie is de belangrijkste en geeft een totaaloverzicht van alle onvergetelijke acts van dit Haagse bedrijf. Creatief en responsive webdesign, geavanceerd portfolio, slimme call-to-actions en natuurlijk WordPress als CMS. Lekker creatief!

Website Hulleman Trucks

Na de ontwikkeling van de hulleman.com website in 2012 mochten we onlangs een complete make-over verzorgen. Responsive webdesign, live voorraadkoppeling, geavanceerd productfilter, tien talen, wereldwijde betaalmogelijkheden en conversieoptimalisatie. It’s got it all!

Website Oomen Onions

Oomen Onions vroeg ons een huisstijl en website te ontwikkelen passend bij hun premium producten. De keuze voor warme kleuren en grote foto’s was snel gemaakt. Daarna volgde het one-page webdesign en de ontwikkeling in WordPress. Ui tzonderlijk!

Werkwijze

Het proces voor het webdesign en de ontwikkeling van een nieuwe website bestaat uit 5 stappen. We werken snel, efficiënt en flexibel en blijven altijd binnen de planning en het budget. Afspraak is afspraak!

 • null

  1. Plan

  Een doordachte strategie is het fundament van een succesvolle website. We gaan samen in gesprek en bespreken jullie wensen, doelen, doelgroepen. Ook denken we samen na over de content. Daarnaast analyseren we jullie huidige website en statistieken. Op basis hiervan maken we een kort en bondig online plan.

 • null

  2. Webdesign

  Op basis van het online plan gaan we aan de slag met het webdesign. Hierbij staat de uitstraling en gebruikersbeleving centraal. We vinden het belangrijk om jullie bij het designproces te betrekken en geven daarom veel ruimte voor feedback.

 • null

  3. Development

  Als het design naar wens is starten we met de ontwikkeling van de website. Het WordPress CMS wordt geïntegreerd, de functies worden ingebouwd en de pagina’s worden ingericht voor desktop, tablet én mobiel. Nadat we grondig hebben getest en alles naar wens is, plaatsen we de website online.

 • null

  4. Online marketing

  Nu de nieuwe website online is, is het van belang dat de website door de doelgroep wordt gevonden en dat de bezoekers datgene doen dat gewenst is. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit zoekmachine optimalisatie, online advertising en conversie optimalisatie. Deze stap in het proces is optioneel.

 • null

  5. Beheer

  Het is belangrijk dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft. We zullen daarom voor de website blijven zorgen door de website regelmatig te backuppen en updaten.

Contact

Meer weten? Stel een vraag en krijg snel antwoord. Aan vervelende verkooppraatjes hebben we zelf ook een hekel.

Stuur bericht

Bericht

Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.

Een moment geduld aub.